SVET RE; Vaš najzanesljivejši partner pri nakupu ali prodaji nepremičnin

Vaš najzanesljivejši partner pri izbiri ali prodaji nepremičnin

tel: 01 230 70 70
fax: 01 430 56 53
e-mail:
info@svet.si

Predstavitev

Osnovna dejavnost je družbe Svet RE d.o.o. je posredovanje v prometu z nepremičninami. Naš profesionalni pristop nam omogoča, da lahko varno in kvalitetno opravljamo vse dejavnosti na nepremičninskem trgu. Tako lahko za vas:

  • posredujemo pri prodaji, nakupu, najemu ali oddaji nepremičnin
  • nepremičnino vam ocenimo
  • uredimo vse potrebne pogodbe in preverimo dokumentacijo za varen nakup ali prodajo, najem ali oddajo
  • uredimo vso dokumentacijo v prometu z nepremičninami 
  • najdemo nepremičnino ali kupce oz. najemnike zanjo

 

Da je naš način dela pravilen, nam dokazujejo rezultati dela v preteklih letih, saj smo med najbolj znanimi nepremičninskimi hišami na slovenskem trgu. Redno spremljamo dogajanja na trgu, vsi zaposleni se redno izobražujejo in imajo pridobljeno licenco Nepremičninskega posrednika, ki jo izdaja RS MOPE, sodelujemo v aktivnostih pri ureditvi nepremičninskega trga. Smo podpisniki Kodeksa dobrih poslovnih običajev pri poslovanju z nepremičninami in kar je najvažnejše VSI nepremičninski posredniki imamo pridobljene licence s strani Republike Slovenije.
Družba je v zasebni lasti in posluje z lastnim kapitalom. Zavedamo se, da je najvažnejše merilo poslovne uspešnosti zadovoljen uporabnik naše storitve. Zato se trudimo, da s strokovnim kadrom zadovoljimo vse želje naših strank. V to pa se morate prepričati sami, tudi preko referenc, naših strank in ljudskega glasu.
Tudi za v prihodnje imamo jasne cilje. Zagotavljali bomo kakovostne storitve in le te razširili na celotno območje Slovenije. Gradimo stanovanja in hiše za trg, komunalno opremljamo stavbna zemljišča, sodelujemo pri nepremičninskih poslih z vami.
Pri poslovanju z lastnimi nepremičninami vam ponujamo tudi možnost soinvestiranja, sodelovanja, izvajanja del na naših projektih in podobno. Oglasite se, morda najdemo skupne interese.

Morda niste niti pomislili, koliko možnosti se vam pravzaprav ponuja, ko se odločate za prodajo, nakup ali gradnjo. Če kupujete stanovanje ali hišo od nas, nam lahko ponudite svojo nepremičnino v račun. Če bi radi prodali propadajočo hišo, vam jo mi obnovimo na naše stroške in za hišo boste iztržili več. Zakaj ne bi na vaših zemljiščih najprej zgradili objekt skupaj z nami? Možnosti je veliko, varnost zagotovljena. Pokličite, včasih je prava odločitev bogato poplačana!

Novice

Nedelja, 5. februar 2017

Znižanje cen nepremičnin!

Nedelja, 5. februar 2017

Zaposlimo nepremičninskega posrednika

Nedelja, 5. februar 2017

Ugodno zemljišča!!

Zadnja ponudba